Vind je het lastig om een beweging technisch goed uit te voeren? Of heb je het gevoel dat je je kracht niet optimaal kunt benutten door stijve gewrichten, terugkerende pijntjes of energietekort? No worries, we helpen je graag in je prestaties als sporter, op welk niveau dan ook!

We screenen je in het licht van jouw sport en analyseren waar de winst te behalen is. Dit kan een combinatie zijn van factoren, denk bijvoorbeeld aan flexibiliteit, stabiliteit, kracht, mentale kracht/focus of coördinatie/aansturing. Je krijgt handvatten om gericht aan je doel te werken, zodat je eindelijk die pistol squat of handstand goed gaat beheersen of je volgende keer nóg beter presteert bij een wedstrijd. Of zodat na een upgrade van je hardlooptechniek ineens minuten van je 10 km tijd af loopt!

Sportscreening
Afhankelijk van de vereisten voor jouw sport bekijken we hoe je beweegt. We analyseren waar de efficiëntie slagen te maken zijn in deze beweging en bieden je handvatten om dit te implementeren in je training.

Fysiotherapie
Gerichte oefeningen, soms in combinatie met manuele technieken als duwtje in de rug om je weer op de juiste manier te laten bewegen.

Mobility
We leren je zelf onderhoud te laten uitvoeren op spieren en gewrichten die betrokken zijn bij je blessure.

Recovery
We ondersteunen je in het minimaliseren van zowel fysieke als mentale stress op het lichaam in je herstelperiode.

Mentale focus
We leren je hoe je je mentaal zo kunt focussen, dat je met zelfvertrouwen en controle een wedstrijd in gaat of trainingsperiode opbouwt in aanloop naar een (grote) prestatie.