Dit is waar we het voor doen!

Sporters, van fanatieke wedstrijdatleet tot ambitieuze recreant of weekend warrior verder helpen. Deze atleten gingen je voor en delen hun ervaringen met onze werkwijze, begeleiding of behandelingen.

Mandy:
Ik kwam bij TCA met een knieblessure, waar ik al behoorlijk lang mee aan het tobben was. Het niet kunnen sporten was mentaal behoorlijk pittig, en TCA heeft mij hier mega bij geholpen. Door te focussen op wat wél kon en daar een aangepast trainingsschema voor te maken terwijl ze ondertussen mijn knieblessure behandelden, kon ik tóch door blijven sporten en heb ik mijn motivatie om lekker te trainen weer helemaal gevonden. Wieteke en Wout zijn kanjers, en weten je zowel fysiek als mentaal te begeleiden naar weer pijnvrij en met plezier trainen!

Mandy:
Ik kwam bij TCA met een knieblessure, waar ik al behoorlijk lang mee aan het tobben was. Het niet kunnen sporten was mentaal behoorlijk pittig, en TCA heeft mij hier mega bij geholpen. Door te focussen op wat wél kon en daar een aangepast trainingsschema voor te maken terwijl ze ondertussen mijn knieblessure behandelden, kon ik tóch door blijven sporten en heb ik mijn motivatie om lekker te trainen weer helemaal gevonden. Wieteke en Wout zijn kanjers, en weten je zowel fysiek als mentaal te begeleiden naar weer pijnvrij en met plezier trainen!

Mandy:
Ik kwam bij TCA met een knieblessure, waar ik al behoorlijk lang mee aan het tobben was. Het niet kunnen sporten was mentaal behoorlijk pittig, en TCA heeft mij hier mega bij geholpen. Door te focussen op wat wél kon en daar een aangepast trainingsschema voor te maken terwijl ze ondertussen mijn knieblessure behandelden, kon ik tóch door blijven sporten en heb ik mijn motivatie om lekker te trainen weer helemaal gevonden. Wieteke en Wout zijn kanjers, en weten je zowel fysiek als mentaal te begeleiden naar weer pijnvrij en met plezier trainen!