Bewegen en eten als een atleet, maar dan zonder de roofbouw die een topsporter op zijn lijf pleegt. Badass4life is niet zomaar een project. Dit is de brug tussen fit zijn voor even en fit blijven voor het leven!

Oké, je bent nu in de kracht van je leven. Maar hoe beïnvloeden de keuzes die je nu maakt je leven over 10, 20 of 30 jaar? Hoe constructief is je training? Heb je last van pijntjes of energie tekort? Vind je het soms lastig om jezelf te motiveren of vlieg je iedere training juist te hard uit de startblokken? Kortom; hoe duurzaam ga je met je lijf om? Weet je wanneer je gas moet geven en wanneer je even op de rem moet trappen? Meestal wel, maar soms is het lastig die keuzes voor jezelf te maken.

In het Badass4life traject helpen we je afscheid nemen van gewoontes die niet bijdragen aan je lange termijn fitness doelen. We begeleiden je om écht gezond te leren eten, optimaal en blessurevrij te trainen en gericht te herstellen. Je leert balanceren tussen intensieve training en herstel, zodat je de beste versie van jezelf leeft. Niet voor een paar weken, maar voor de rest van je leven.

In de komende drie maanden word je door drie specialisten begeleid in het aanleren van nieuwe train-, eet- en herstelvaardigheden en hoe je deze duurzaam integreert in jouw leven. Ook op de momenten dat het leven even niet doet wat jij wilt.

In dit project inbegrepen:

  • postuuranalyse
  • mobiliteitscheck
  • fysiotherapeutisch onderzoek
  • professionele meting
  • voedingsanalyse 
  • uitgebreid ‘slim’ voedingsplan advies
  • wekelijks persoonlijke begeleiding gedurende 12 weken op zowel voeding als fysiek
  • personal training aan het begin en aan het einde van het traject 

Ben jij klaar om het roer definitief om te gooien? Het is (ook voor ons) een intensief traject, daarom zijn er voor de start in juni 10 plaatsen te vergeven. Investeer in je lichaam en word een BADASS4LIFE!

Meer weten?
Slo, Timothy, Wieteke of Daniëlle vertellen je graag meer. Aanmelden kan persoonlijk of via een berichtje.

Badass4life is een samenwerking tussen:

9+lifestyle
voeding & recovery

The Complete Athlete
mobility, fysiotherapie & recovery